Siste nytt

Juniorlaget vårt som hadde 3. beste tid totalt. F.v. Brynjeld Berland, Ole Lyngbø, Daniel Einarsen, Marius Sørli, Daniel Alejandro Johnsen, Jon-Henning Hilleren

Vellykket Ask-stafett med mye folk tilstede

Publisert 1. mai 2019, 18.38 · Kategori: Generelt

Den 67. utgaven av Ask-stafetten gikk av stabelen under brukbare forhold. Det nye av året var at det var elektroniske etappetider gjennom EQ-timing, samt ny jente- og guttestafett.  

Barneløpet samlet 188 deltakere og er blitt veldig populært i forkant av stafetten.

Ordfører Terje Mathiassen åpnet stafetten, og etter det var det jenter 13-14 år først ute. Her ble det en suveren og populær hjemmeseier til jentene fra Ask Friidrett.

Guttene fulgte også godt opp med andre plass etter jevn løping med Viking som vant stafetten.

Juniorlaget til Ask løp inn til dagens 3. beste tid, kun slått av seniorene til Gular og Gneist. Her fikk Marius Sørli beste etappetid av samtlige på den lengste etappen.

Ask Friidrett stilte med 12 lag på hjemmebane og totalt var det 52 lag som gjennomførte årets stafett, noe vi er veldig fornøyd med.

Til slutt en takk til alle funksjonærene våre, til ordfører Terje Mathiassen som også delte ut samtlige premier. Også en spesiell takk til Tom Roger Johansen fra Gneist som bisto med EQ-timing og til Stein Fossen fra IL Fri for en veldig god speaker jobb!

Trykk her for alle resultater og etappetider