Støtt oss

Ask Friidrett håper du vil gi din støtte til klubben gjennom grasrotandelen!

Siste året har laget fått mange nye medlemmer av jenter og gutter. Vi oppfordrer disse til å hjelpe oss med å verve nye støttespillere. Det er mange muligheter. F.eks. foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og ellers andre kjente. Dette er også en fin mulighet til å slippe loddsalg som ikke alltid er like populært. Startkontingentene på stevnene er for tiden meget store. 

 

Info fra Norsk Tipping:
Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme at inntil fem prosent av det beløpet du spiller for – noe som kalles grasrotandelen – skal gå direkte til ett bestemt formål, f.eks. Ask Friidrett. Grasrotandelen går ikke ut over innsatsen eller premien din. Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt, og det koster deg ingenting ekstra å være grasrotgiver.

 

Oppgi organisasjonsnr. 883 453 182 og Ask Friidrett første gangen du støtter laget. Deretter går det automatisk.

 

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

  • Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Trykk her for Norsk Tipping sine nettsider: Grasrotandelen
  • SMS, send Grasrotandelen 883453182 til 2020

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

grasrotandelen_logo_smaa_cmyk

Lagre


Vervekort

Vervekort

Last ned og print ut PDF med strekkoder og ta det med sammen med ditt spillekort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Del også gjerne ut disse kortene til familie og venner slik at vi får flest mulig som støtter Ask Friidrett!

Last ned PDF