Siste nytt

De tre beste på halvmaratondistansen. Marius Sørli flankeres av Frew Zenebe Brkjneh, Sandnes (t.v.), og Morten Gjendem, Haugesund.

«Landeveiskongen» vant Bergen City Halvmarathon

Publisert 27. april 2024, 18.27 · Kategori: Generelt

Det ble seier til Marius Sørli på halvmaraton etter en spennende innspurt på Bryggen.
Han spurtbeseiret den sterke løperen Frew Zenebe Brkjneh fra Sandnes med 5 sekunder på slutten.
Litt rolig kjør underveis, noe som passet Marius bra da han er meget vanskelig og slå i spurten.
Tiden ble 1,09,36, som var sterkt i den noe kuperte løypen.
Marius jublet hemningsløst etter seieren, og fikk en stor klem fra samboeren sin, som også sto på drikkestasjonen til han ute i løypen.
Neste løp blir Ask-stafetten på onsdag der han løper den lange etappen for hjemmelaget, før han sikter han seg inn på NM i halvmaraton senere i mai.
Vår nylige ungdomsmester i terrengløp 15-årige Ronja Furevik løp en god 5 km hvor hun kom inn på 2. plass totalt, og 1. plass i sin klasse. Hun følte seg topp i dag og var storfornøyd med seier over Leni Økland (3. pl. i dag) som slo henne med 20 sekunder i Vinterkarusellen for en måned siden. Forventet vinner ble Lina Rivedal, Varegg på 17,56.
Faren hennes Remy Furevik løp også godt på 5 km og ble nr. 4 totalt på 16,59, noe som holdt til seier i klasse 35-39 år.
Stor stemning og veldig mye folk langs løypene, noe som gav ekstra inspirasjon til deltakerne.
Vel blåst Viking for et kjekt arrangement!