Siste nytt

En fornøyd Eilif Villanger med sin seier i klasse 70-74 år i Berlin Halvmaraton.

Sterke landeveisresultater

Publisert 9. april 2024, 17.26 · Kategori: Generelt

BERLIN HALVMARATON
Imponerende løping av 74-åringen Eilif Villanger. Han vinner klassen sin i Berlin Halvmaraton med nesten fem minutter på tiden 1,38,31. Og dette til tross for at han var blant de eldste i klassen. Det var nok litt i varmeste laget for de helt store tidene denne gang. I klassen hans var det 133 som deltok, så det var et sterkt løp av den gamle baneløperen som nå har slått seg opp på gateløp.
*
BRIGHTON MARATHON
Hildegunn Enes skriver:
«Jeg og min søster Anne Kari løp Brighton Marathon nå på søndag. En flott løype, sol, ca. 12 grader, kuling fra sør dvs. vinden kom stort sett fra siden når vi løp langs promenaden. Ca. 11.000 løpere i løypen og yrende folkeliv med entusiastiske tilskuere.
Kan anbefales!
Anne Kari løp inn på den sterke tiden 3.34.06, som er 3. plass i kvinner 50-54.
Hildegunn fikk ny pers med 3.46.11, og 4. plass i kvinner 55-59»
*
DRAMMEN 10 KM
Rebekka Birkeland løp 10 km i Drammen på tiden 37,28, en sterk landeveistid. Tiden var hele 5 minutter bedre enn Askøyrekorden på bane som er på 42,12,46, og som holdes av Rannveig Solli fra 1994. Her bør nok Rebekka sikte seg inn på 10.000 meters baneløp i løpet av sesongen.
En småsyk Herman Andreassen oppnådde tiden 40,45 i klasse 18-19 år.
Marius Sørli måtte dessverre stå over løpet pga en sår hals, men var en god inspirator for samboeren sin Rebekka under løpet.

VINTERKARUSELLEN
Klasseseier til far og sønn Breivik i det 8. og siste løpet i Necon Vinterkarusell på 5 km.
Sjur Breivik løp på 18,21 i klasse 40-44 år, og Sakarias på 18,58 i klasse 15-19 år.
Sjur hadde løpets 4. beste tid, og det ser ut som treningsleiren i Torremolinos med laget i påsken la grunnlaget for seirene deres?
På 10 km løp Hugo Bjørdal på 52,59, som holdt til 3. plass i klasse 60-64 år.
Det var 599 deltakere i løpet, som hadde start og innkomst på Fana Stadion med Gneist som arrangør.