Siste nytt

Kvartetten som deltok i Hoved-NM i Stjørdal. Fra venstre: Marius Sørli, Daniel Alèjandro Johnsen, Erlend Bergfjord Næss og Leah Indrebø.

NM i Stjørdal i strålende sol

Publisert 27. juni 2022, 11.31 · Kategori: Generelt

Værgudene var virkelig i godt humør under NM i Stjørdal. I strålende solskinn og temperaturer rundt 30 grader fra fredag til søndag ble dette et utrolig vellykket arrangement. Friidrettsanlegget var nylig rehabilitert og utvidet fra seks til åtte løpebaner og lå skjermet til med furuskog på flere sider. Hyggelige funksjonærer og god tilrettelegging på alle måter. Tusen takk til Stjørdalsalliansen som hadde lagt alt til rette for utøverne som skulle i aksjon!

Fra Ask Friidrett deltok fire utøvere; Marius Sørli, Daniel Alèjandro Johnsen, Erlend Bergfjord Næss og Leah Marie H. Indrebø. 

Her er en kort oppsummering av resultatene til utøverne våre med en liten kommentar om egen opplevelse av NM:

Erlend:

Kule – 11,62 (Ett støt pga. skade.)

Diskos – 41,06 – 12. plass

«- Jeg koste meg på stevnet og hadde det veldig kjekt i finværet. Konkurransemessig var jeg preget av skade som medførte at det ikke ble mulig å oppnå noe særlig resultat. Fikk enda en smell i hånden i støt nr. 2 i kulekonkurransen.»

Marius:

5000 m – 14,42,17 – 9. plass

10.000 m – 30,36,08 – 8. plass

«- Prestasjonsmessig fornøyd med NM helgen. Tar med meg to gode plasseringer, både på 5000 m på fredag og på 10.000 m i dag. God motivasjon inn mot resten av sesongen og jakten på nye gode tider/rekorder.»

Daniel:

100 m – 10,87 (-0,8) forsøk

100 m – 10,85 (-0,5) semifinale

100 m – 11,01 (-1,4) – finale 7. plass 

«Skade medførte at 200m ble droppet. – Fornøyd med finale plass på 100 m.»

Leah:

100 m – 12,60 (+0,1) – forsøk

100 m – Skadet i semifinalen

 «- Godt fornøyd med å kvalifiserte meg til semifinale på 100 m. Jeg hadde kjent at det lugget litt i bakside lår noen uker, men følte meg allikevel trygg på at dette skulle gå fint. Jeg ga alt i semifinalen og jeg lå an til en super tid, men måtte dessverre bryte midt i løpet fordi smertene i beinet ble for store. Da tok jeg resten av helgen som tilskuer og heiet på resten av gjengen.»

Både utøvere og heiagjengen syntes det var veldig inspirerende og kjekt å få se så mange gode prestasjoner i ulike grener. Det gir motivasjon til videre trening! I tillegg blir man kjent med nye mennesker og treffer gamle kjente. Det sosiale fellesskapet for utøvere, familie, ledere og trenere på tur sammen blir også styrket. En god tradisjon i Ask er å gå ut og spise middag sammen en av dagene. Det gjorde vi også i denne gangen.
Tekst og foto: Freddy Åge Indrebø.