Siste nytt

Ronja Furevik smiler fornøyd med gullmedaljen rundt halsen. Hun vant et suverent terrengmesterskap i klasse 15 år.

Ronja Furevik Norsk Ungdomsmester på 2 km terrengløp

Publisert 20. april 2024, 18.18 · Kategori: Generelt

15-åringen gikk helt til topps i klassen sin under UM i terrengløp på Bjerkebanen i Oslo.
Hun vant på tiden 7,18. Løpets toer ble Ingrid Skaar, Nittedal på 7,29, og på 3. plass kom Maria Kulle Andreassen, Vidar på 7,30.
Vi gratulerer henne, og lar henne selv fortelle litt fra mesterskapet.
«I fint vær kom vi opp på Bjerke Travbane. Vi startet med litt lett gjennomgang av løypen, inkludert strategi.
Underveis på oppvarmingen kom det en liten byge med snø, men etter det kom solen godt fram.
Varm og med god oppvarming i bena, stilte jeg til start klokken 12:55, med shorts og t-skjorte.
Litt kaldt på startstreken siden det blåste en del, men fikk fort varmen når løpet var i gang. I feltet løp J 15-17 sammen, og vi var en god gjeng på startstreken. Løypen var varierende med opp og nedoverbakker, og underlaget var humpete og bløtt på mange partier.
Åpnet ganske hardt for å få en god plassering i feltet, og fokuset var å holde de fremste. Senere stabiliserte jeg farten, med en spurt på slutten. Fikk førsteplass i min aldersgruppe, og ble nr. 6 totalt i feltet.»

På seierspallen. Ronja Furevik i midten flankeres av Ingrid Skaar, Nittedal (t.v.), og Maria Kulle Andreassen, Vidar.