Siste nytt

Fine pokaler til denne trioen etter sterk innsats i Maratonkarusellen. Sjur Breivik (f.v.), Jan-Olav Hilleren og Hector Breivik.

Klasseseire i Maratonkarusellen og Hytteplanmila

Publisert 22. oktober 2023, 21.07 · Kategori: Generelt

Det var rekordstoroppslutning i Maratonkarusellen i Fana hvor 317 løpere deltok.
En del vind under løpet, men god innsats av Ask-gjengen.
I klasse 16-17 år ble det seier til 15-åringen Jan-Olav Hilleren som debuterte på 1,29,19, en god tid etter en sterk åpning.
Han hang seg på Sjur Breivik i første halvdel av løpet som deltok i klasse 40-44. Han sluttet på 1,24,04, noe som holdt til 2. plass i klassen.
14-åringen Hector Breivik løp inn til 3. plass i samme klasse som Jan-Olav, og oppnådde tiden 1,53,43, etter krampe underveis.
I klasse 50-54 år løp Øyvind Risnes inn til 10. plass på tiden 1,43,26.
På maratondistansen løp Lars Inge Ringdal på 3,44,13 i klasse 35-39 år.
Fin innsats av hele gjengen!
*
I Hytteplanmila var det som vanlig fulltegnet med hele 4600 deltakere som også var ny rekord.
Løpet går i historiske omgivelser på Ringerike. Det var kaldt vær og lett snøvær under løpet.
En del av lagets veteranløpere hadde lagt turen til dette tradisjonsrike løpet, som også endte med to klasseseire.
Seirene kom i klasse 65-69 år med Øystein Eriksen som løp på 38,34, og i klasse 70-74 med Eilif Villanger på tiden 43,24.
Gro Johnson var dessverre uheldig og falt stygt et stykke før mål, og tapte nok en god tid på dette, men kom seg over målstreken med god hjelp på tiden 44,12.