Marius Sørli smiler fornøyd etter seieren på 10 km i Vinterkarusellen.

Vinterkarusellen startet opp igjen med Marius Sørli seier på 10 km

Publisert 8. november 2022, 19.00 · Kategori: Generelt

Så var løpskarusellen i gang igjen med det første av i alt 8 løp.
Start og innkomst var på Fana Stadion som tidligere, men løypen gikk på Flyplassveien og retur.
Dvs at løypen nå er blitt mye bedre da det er kommet bredere og finere gangsti langs veien.
Marius hadde egentlig bestemt seg for 5 km, men i dette løpet kan man bestemme seg underveis pga samme løype.
Marius sier: «Valgte å følge på videre mot 10 km da det var en bra Varegg-løper som valgte 10 km. Passerte 5 km på 16,48, men synes det gikk litt i roligste laget. Skrudde da opp farten etter vending og løp solo de siste 5 km på 16,10, en fin treningsøkt.»
Sluttiden hans ble 32,58, foran Daniel Melling, Varegg på 33,23.
13-åringen Hector Breivik løp godt på 5 km på den sterke tiden 19,16, som holdt til 3. plass i klassen.
Det var gode forhold i sesongens første løp med 658 deltakere.
Neste løp blir mandag 28. november hvor vi satser på at flere deltakere fra laget stiller til start.

*
Her kan du lese hva KONDIS skriver i innledningen av reportasjen sin.
«Hele 658 deltagere i sesongens åpningsløp i Vinterkarusellen i Bergen.
Det var en oppslutning i det første løpet som vi må tilbake til gamle dager for å finne maken til, altså før pandemien.
På det første løpet i sesongens Necon Vinterkarusell på Fana Stadion var det både god stemning og god oppslutning, faktisk så god at vi må tilbake til tiden før koronapandemien for å finne like stor oppslutning.I forrige sesong var den gjennomsnittlige deltakelsen på rundt 370, og sesongen før det var det mange avlysninger på grunn av pandemien. Så nå virker det som om Vinterkarusellen er tilbake med fynd og klem, vi kunne i hvert fall se masse løpsglede og entusiasme i dette første løpet.Det var utmerkede løpsforhold denne høstkvelden, med 10 grader og lite vind. Ekstra kjekt var det også at veiearbeidene rundt Flyplassveien nå er avsluttet og karusellen har fått tilbake sin gamle løpstrase uten plagsomme omveier»