Siste nytt

Vellykket Kick-off til UM

Publisert 29. januar 2012, 19.56 · Kategori: Generelt

Vi inviterte 30 av lederne til Kick-off samling i Havna, Strusshamn om gjennomføringen av UM på Ravnanger 31. august til 2. september.

Leder i hovedkomiteen, Geirulf Mikkelsen, ønsket velkommen og orienterte om stevnet. Askøy kommune var representert med kultursjef Gunnar Brynjulfsen som holdt et innlegg på vegne av kommunen. 

Deretter presenterte funksjonæransvarlig, Audun Lavik, deltakerne som var tilstede med imponerende bakgrunnshistorie og oppnådde resultater.

Leder i markedskomiteen, Jan Jæger, informerte om status på sponsorarbeidet som til nå har gått veldig bra.

Lilli Ane Fagerdal, som har ansvaret for innkvartering oppdaterte oss på arbeidet rundt dette. Videre presenterte oppmannen for Ungdomsgruppen og sekretær i hovedkomiteen, Bjørn Fluge våre fremste potensielle deltakere til mesterskapet. Han viste også 2 filmer som ungdommene selv hadde laget om seg selv og en treningsleir fra Portugal i 2011.

Leder i Ask Friidrett og økonomiansvarlig i hovedkomiteen, Åge Lavik, hadde deretter en presentasjon og gjennomgang av selve gjennomføringen av stevnet. Her kom det mange gode innspill og en god debatt underveis som var svært nyttig for hovedkomiteen.

Alle deltakerne fikk utlevert en flott t-skjorte med stevnets logo på.

Kvelden ble avsluttet med Tapas og flere gode debatter rundt bordene. Alt i alt en meget vellykket kveld som hovedkomiteen var godt fornøyd med.

 

Audun Lavik presenterer deltakerene

Noen av deltakerene følger med på presentasjonen av Audun Lavik