Siste nytt

Velkommen til Veteran-NM 2014

Publisert 18. juni 2014, 8.55 · Kategori: Generelt

Arrangementkomiteen vil med dette få ønske velkommen til årets Veteran-NM i friidrett på Ravnanger Idrettspark. Det er med stor glede at vi for fjerde gang siden tusenårsskiftet inviterer til og arrangerer Norgesmesterskap for veteraner. Det er spesielt hyggelig at utøvere fra hele landet er representert og vi ser fram til en helg fylt med ekte idrettsglede og gode idrettslige prestasjoner. Ask Friidrett har som arrangør opparbeidet seg god erfaring fra større og mindre mesterskap, og vi håper at vi også denne gang vil levere et NM-arrangement som deltakere og publikum vil sette pris på.

Ask Friidrett har et stort og bredt friidrettsmiljø som spenner fra de aller yngste til de aller eldste, et miljø som teller både bredde og topper. Vi er spesielt stolte over å ha et sterkt ungdomsmiljø med utøvere som har det gøy med friidretten og som samtidig har flotte resultater og hevder seg i landseliten. Veteranmiljøet i Ask Friidrett er også stort og rikt på erfaring og bidrar dermed sterkt til at klubben har mulighet til å arrangere NM arrangementer.

Arrangementskomiteen vil takke alle de frivillige som har og kommer til å delta før, under og etter mesterskapet for den innsatsen de yter. Vi håper at alle deltakerne får en flott og vellykket helg på Ravnanger Idrettspark, både sportslig og sosialt.

  

LYKKE TIL I MESTERSKAPET

På vegne av NM-Komiteen

Trond-Erik Nilsen