Siste nytt

Vel møtt til Ask-stafetten

Publisert 29. april 2012, 17.02 · Kategori: Generelt

Denne gangen er 44 lag påmeldt. Dette er omtrent samme deltakelse som vi har hatt de siste årene.

Årets nyhet er at vi har en seniorklasse for kvinner på seks etapper.

Vi hadde planlagt et skikkelig revansjeoppgjør mellom Gular og Tjalve i seniorklasen for menn. Alt var avtalt, men ved påsketider meldte Oslo-klubben avbud.

Dermed er det Rindals-Troll som er årets gjestelag. Klubben stilte sporty opp på meget kort varsel. Tidligere Ask-løper Arnt Inge Nilsen er med på laget deres.

Rindals-Troll løper i eliteklassen i Holmenkollstafetten, men det skal vel godt gjøres at de kan ta opp med kampen med Gular her på Ask.

I anledning stafettens jubileum tar også friidrettspresident Svein Arne Hansen turen hit til Ask. Så det blir åpningstale fra høyeste hold, og presidenten kommer også til å dele ut medaljer.

Han vil også få se at Ask Friidrett jobber med rekrutteringen. Barneløpet, som starter en halvtime før stafetten starter, er blitt en fast tradisjon som samler stadig flere deltakere.

Vi takker til slutt alle som gir sitt bidrag til og gjør sin innsats for at Ask Friidrett får arrangert stafetten for 60. gang. Vi ønsker alle deltakere og tilskuere velkommen!