Siste nytt

Vel møtt til Ask-stafetten

Publisert 28. april 2015, 8.06 · Kategori: Generelt

Vi ønsker igjen velkommen til det aller sikreste vårtegnet på Askøy. Dette blir den 63. utgaven av Ask-stafetten.

Antall deltakende lag og løpere blir som det har vært de siste årene. Omtrent midt på 40-tallet når det gjelder antall lag. Det er fire eller seks løpere på hvert lag. I tillegg kommer alle deltakerne i barneløpet.

Tradisjon tro har vi gjestelag på besøk i stafetten. Denne gangen slår vi to fluer i ett smekk. Haugesund stiller sterkt både i herre- og dameklassen. Sistnevnte i kvinneklassen med fire etapper.

Herreklassen bør by på ekstra spennende oppgjør. Norna-Salhus satser hardt og godt i år, og slo Gular i Fri-stafetten. Noe som bør gjøre Gular ekstra tent her ute på Askøy.

Barneløpet har blitt en meget fin tradisjon under arrangementet. I fjor var det cirka 250 barn som stilte til start. Selv om 1. mai inngår i langhelg denne gangen håper vi på like mange deltakere.

Ask-stafetten er fylkets eldste stafett. Dermed er det helt på sin plass at Tom Christer Nilsen, kommunens egen fylkesordfører, står for åpningen av arrangementet vårt. Han skal også dele ut premier, men til dette får han hjelp av ordfører Siv Høgtun.

Vi retter til slutt en stor takk til alle som gjør en innsats for og gir sitt bidrag til at klubben kan arrangere stafetten for 63. gang. Vi ønsker alle deltakere og tilskuere velkommen!