Siste nytt

Vel møtt til Ask-stafetten

Publisert 28. april 2013, 18.37 · Kategori: Generelt

Så kan vi igjen ønske velkommen til det sikreste vårtegnet på Askøy. Dette blir den 61. utgaven av Ask-stafetten.

Denne gangen er antall deltakende lag og løpere omtrent som det har vært de siste årene. I fjor stoppet vi på vel 40 lag. I år blir det bortimot det samme antall lag til start når programmet går i trykken, i dette som er fylkets eldste stafett.

Det er blitt en skikkelig tradisjon at vi har et gjestelag på plass. En klubb som kan gi de sterkeste lokale klubbene skikkelig konkurranse. Denne gangen blir det Skjalg fra Stavanger som skal utfordre Gular i klasse A. En klasse der også Norna Salhus forventes å stille et sterkt lag.

Barneløpet er også blitt en tradisjon i forkant av stafetten. I fjor var det rekorddeltakelse med 220 unge løpere på startstreken. Det vil ikke overraske om det er enda flere med i år.

Ordfører Siv Høgtun står for åpningen av arrangementet, og vil også være med på premieutdelingen. Som alltid vil også en gruppe fra Kleppe Musikklag underholde.

Vi retter til slutt en skikkelig takk til alle som gir sitt bidrag til og gjør sin innsats for at Ask Friidrett kan arrangere stafetten for 61. gang. Vi ønsker alle deltakere og tilskuere velkommen!

 STAFETT-KOMITEEN