Siste nytt

Starten er gått i herreklassene 2016

Vel møtt til Ask-stafetten, og starttider

Publisert 27. april 2017, 21.46 · Kategori: Generelt

Vi ønsker igjen velkommen til det aller sikreste vårtegnet på Askøy. Det som alltid kommer 1. mai, og som i år blir den 65. utgaven av Ask-stafetten.
Antall deltakende lag og løpere blir som det har vært de siste årene. 36 når det gjelder antall lag. Det er fire eller seks løpere på hvert lag. I tillegg kommer alle deltakerne i barneløpet.
Om det ikke blir så mange flere lag å se under årets stafett, så kan vi i by på et helt nytt lag. Kristiansand Løpeklubb kommer for første gang til Ask. Dette er en stafettklubb med store ambisjoner og på laget har de et par av landets aller beste mellomdistanseløpere. Eliteklassen for menn kan bli svært spennende når Gular som vanlig er på plass, og Gneist stiller svært forsterket.
I kvinneklassen kommer de mest langveisfarende gjestene fra Haugesund. Klubben kommer med både senior- og juniorlag. Det kommer også besøk fra Florø som stiller med to superveteranlag for kvinner.
Barneløpet har blitt en meget fin tradisjon under arrangementet. I fjor var det cirka 250 barn som stilte til start. Selv om 1. mai også i år inngår i en langhelg håper vi på like mange deltakere.
Ask-stafetten er fylkets eldste friidretts-arrangement. Ordfører Terje Mathiassen holder åpningstalen og er også premieutdeler.Vi retter til slutt en stor takk også til alle andre som gjør en innsats for og gir sitt bidrag til at klubben kan arrangere stafetten for 65. gang. Vi ønsker alle deltakere og tilskuere velkommen!

 

Starttider og påmeldte lag kan lastes ned her