Sterk kvartett. Fra venstre: Ole Lyngbø, Magnus Enes Heggøy og Marius Sørli. Foran: Maren Høviskeland.

Ungdommen stormet frem i Bykarusellen

Publisert 2. november 2016, 21.49 · Kategori: Generelt

70 deltakere på startstreken under kalde forhold i Nygårdsparken onsdag kveld.
14-åringen Maren Høviskeland løp inn til en 2. plass i kvinneklassen, og 15-åringen Ole Lyngbø inn til en 3. pl. i kl. menn. Trebroen som skulle passeres flere ganger under løpet var isete og glatt, og dette kostet nok Ole 2. plassen da han glei på broen i sisterunden. Han kom sterkt tilbake etter en kjempespurt kun 1. sek etter 2. plassen.
Suveren vinner var Marius Vedvik, Gular en av landets alle beste løpere. Han brukte løpet som en god gjennomkjøring før neste helgs Nordiske mesterskap i Kristiansand, hvor også Casper Stornes stiller til start i juniorklassen. Magnus Enes Heggøy fortsetter fremgangen og denne gang ble det 5. plass på 9,31. Kun 4 sek. etter han stormet Marius Garmann Sørli inn til 6. plass på tiden 9,35. Marius har glidd fint inn i gruppen i høst, så det skal bli spennende og se hva det blir med han fremover. Altså 3 gutteløpere fra Ask blant de 6 beste.
Maren Høviskeland løp jevnt og godt og kom inn på tiden 12,52. Vinner ble Anne Linn Seter, Gular på 12,20.
Også noen av våre veteraner deltok, og her ble Christer Vonheim best på 10,23, Bjarne Otto Lyngbø 11,37, Ronny Bertelsen 12,46, og Anne Bertelsen 15,34 (55-59 år).
Gular arrangerte et kjekt løp hvor det var lett og følge med utviklingen fra sidelinjen med mange runder i parken. Her kommer vi gjerne tilbake!

To av våre veteraner. Christer Vonheim (f.v.), og Bjarne Otto Lyngbø.