Siste nytt

Våre 6 deltakere i mesterskapet i bakre rekke. Sander Feness Armond (f.v.), Sofie Hustad, Jan-Olav Hilleren, Anna Kolstad Silseth, Sigve Lillebø og Sigri Hundven Eliassen. Foran 2 av heiagjengen. Semine Feness Armond (t.v.), og Astrid Kolstad Silseth.

UM på Fana Stadion

Publisert 10. september 2023, 21.10 · Kategori: Generelt

Laget hadde med 6 deltakere på mesterskapet som ble arrangert av Fana.
700 utøvere var påmeldt, og det er kvalifiseringskrav for deltakelse i UM som omfatter klassene 15-19 år.
Mange gode prestasjoner og perser av utøverne våre selv om det ikke ble medaljer denne gang.
Jan-Olav Hilleren (15 år) løp 1500 m hinder på 4,51,81.
Sigve Lillebø (17 år) løp 800 m på 1,59,36, og med den tiden klarte han sesongens store mål og underskride den magiske 2-minuttersgrensen. På 400 m ble tiden 53,43.
Sander Feness Armond (18 år) løp 400 m på 53,01.
Anna Kolstad Silseth (17 år) oppnådde tiden 12,74 på 100 m, og er nå i gang igjen etter skaden tidligere i høst.
Sigri Hundven Eliassen (17 år) løp 400 m på 1,01,64.
Sofie Hustad (17 år) løp 300 m hekk på 48,85.
Altså mange sterke prestasjoner og perser på Fana Stadion fra fredag til søndag i årets Ungdomsmesterskap.
*
Neste stevne blir Bergenslekene på Leikvang Stadion til helgen, mens Anna og Sigri løper i Roma med Norge på brystet også til helgen.