Siste nytt

15-åringen Jan-Olav Hilleren er kjempefornøyd med gullmedaljen i kappgang på 1500 m.

UM i Ulsteinvik

Publisert 6. mars 2023, 20.07 · Kategori: Generelt

Torsdag 2/3 satte seks spente utøvere og to ledere/trenere seg bilen på vei til Ungdomsmesterskapet i Ulsteinvik. Foran oss ventet 7 gode timer tett sammen i bilen. Etter et par timer med mye titting ut vinduet var det godt å få i seg noe mat på Mona Lisa Pizzeria i Sandane. Når man er lei av å kjøre bil var det godt å få beskjed om at natten skulle tilbringes på Quality Hotell Ulsteinvik. Etter ett godt måltid gikk turen videre, og etter to timer var vi på plass i Ulsteinvik. Resten av kvelden ble brukt til en kjapp treningsøkt i Ulsteinhallen der utøverne fikk testet ut både dekke og utstyr.

Fredag 3/3 var det duket for konkurranse, og både Sofie Hustad , Sander Armond, Semine Armond, Jon-Henning Hilleren og Jan-Olav Hilleren var klar for aksjon. Sofie gjorde et strålende 60 m hekk løp og perset med tiden 10.10. Sander var også fornøyd med debut på 400m innendørs.

Jon-Henning gjorde et godt løp på 400m som resulterte i en 7. plass. Semine og Jan-Olav deltok begge for første gang i UM. Semine tangerte sin tidligere pers på 60 m, selv med feil fot fremme i blokken. Jan-Olav gikk seg bokstavelig talt til topps i kappgang, og sikret seg gull i G-15 med tiden 7.40.17.

Etter en vellykket dag i hallen spiste vi taco på hotellet etterfulgt av finalen i Mesternes Mester.

Lørdagen ga nye muligheter for flere av våre utøvere, og det var duket for forsøk på 60 m.

Sofie, Sander og Anna var først i aksjon.

I G-U20 var det tøff konkurranse, og Sander  kom seg dessverre ikke til finalen.

Sofie hadde raske bein, og klinket til med en solid persforbedring til sterke 8.59. Dessverre holdt ikke det til finaleplass denne gang. Anna Silseth var også sterk og sikret seg finaleplass som andremann i heatet. I finalen ble det en sur 4. plass på Anna med tiden 8.02.

Jan-Olav løp 800 m, men med stive bein fra gårsdagens kappgang var ikke dagens utgangspunkt optimalt. Han klarte likevel å forbedre pers med 1.5 sek som da resultere i sterke 2.12.48. Jon-Henning havnet midt i det som ble dagens lureløp. Likevel spurtet han inn til 3. plass bare 1000-delet bak andreplass. På kvelden bestilte vi Pizzabakeren og sosialiserte oss med vår nye venn fra SK Vidar.

Søndagen startet grytidlig. Forsøk på 200 m var først på tidsskjema, Anna og Sofie var klar i hvert sitt heat. Sofie sikret seg pers med tiden 28.25 og var fornøyd med det. Anna løp inn til finaleplass med tiden 26.26. Finalen endte igjen opp med den sure 4. plassen.

Alt i alt er vi veldig fornøyd med helgen. Vi takker Dimna IL for et flott Ungdomsmesterskap. Vi har kost oss på tur, og drar fra Ulsteinvik mange erfaringer rikere. Vi gleder oss til utendørssesongen:)