Daniel Alejandro Johnsen er fornøyd etter sin sterke 60 m.

To sølv under 2. dag av UM

Publisert 4. mars 2017, 19.07 · Kategori: Generelt

Den sterke Ask-innsatsen i UM fortsetter.
Daniel Alejandro Johnsen i klasse 18/19 løp glimrende på 60 m og oppnådde 7,09, noe som holdt til sølv. Han må ha vært stevnets jevneste løper da han oppnådde 7,09 i forsøket, 7,09 i semifinalen og samme resultat i finalen. Dette er også ny Askøyrekord i juniorklassen.
Vinner ble Mathias Hove Johansen, Skjalg på 6,93, og på 3. plass Edem Agbo, BUL på 7,10.
Også uhyre jevnt på 800 m i gutter 16 år, som jeg spådde. (se art. fra UM i går).
Her kom avgjørelsen like før mål, og Ole Lyngbø kom på 2. plass på tiden 2,01,47, som er ny innendørspers. Vinner ble Mouhamed Abounnachat, Sem på 2,01,11, og på 3. plass Harald Lund Johansen, Sunndal på 2,01,49.
Leah Indrebø (15) løp 60 m på 8,13 i forsøket, 8,18 i semifinalen, og 8,28 (uheldig start) i finalen som holdt til 7. plass. Men sterk ny pers på henne også. Det var hele 51 deltakere med i klassen.
Jesper Jensen (16) perset også på 60 m på tiden 7,83.
Altså flott innsats av våre fire deltakere som var i aksjon denne dagen.

Innspurten på 800 m i 16-årsklassen. Som man ser er det uhyre jevnt, men Ole Lyngbø klarer 2. plassen.