Siste nytt

Stevneresultater fra mange arenaer også denne uken

Publisert 20. juni 2021, 20.57 · Kategori: Generelt

Arna Stadion mandag:
Kristoffer Johnson (18) løp 3000 m på 9,12,15, og med det resultatet klarte han kravet til junior-NM som er på 9,14,99.
Han ble da utøver nr. 15 fra laget som kvalifiserte seg til junior-NM. Så mange utøvere har laget aldri vært i nærheten av til noe mesterskap tidligere.
*

Kaststevne Fana Stadion tirsdag:
Erlend Bergfjord Næss (19) kastet 1,75 kg diskosen 52,31. Kravet til EM i Tallin er 54,50 i U-20 klassen.
Så her kan det være mulighet senere for den fremgangsrike kasteren.
*
Fana Stadion onsdag:
Marius Sørli vant hovedøvelsen for menn som var 10.000 m. Her måtte han dra hele løpet selv i ganske mye vind. Tiden ble 31,08,23, som er det nest beste resultatet på distansen han har oppnådd. For seieren i løpet ble det også en gavesjekk på kr 1000,-.
*
Treningsstevne Stord onsdag:
Jon-Henning Hilleren (19) løp 60 m på 7,66 (-1,7) og 200 m på 23,92 (-1,4), dessverre begge løp i motvind og med dårlig motstand.