De tre beste kvinnene. Leah Indrebø (f.v.), Pernille Sina Lund, Bekkelaget, og Hannah Steffensen, Fana.

Sterke sprinttider i duelløping

Publisert 7. juni 2019, 11.46 · Kategori: Generelt

Fana IL og Laksevåg TIL prøvde noe helt nytt på Nygårdsmyren da de inviterte til sprint-duell for kvinner og menn. Det var 100 m som sto på programmet og løperne skulle duellere to og to om gangen.
Laget stilte med Leah Indrebø og Daniel Alejandro Johnsen, våre to gode sprintere. Begge gjorde en utmerket innsats da de kom til finalen med årsbeste tider, og 2. plass til begge.
Leah løp på 12,71, og Daniel på 10,97. Vinnere ble Pernille Sina Lund, Bekkelaget i kvinneklassen på 12,46, og i herreklassen Amund Høie Sjursen, Gneist på 10,81. Dette var en artig nyskapning, og alltid gøy å prøve noe nytt.

De to beste herrene. Daniel Alejandro Johnsen (f.v.), Amund Høie Sjursen og initiativtaker til stevnet Christian Marthinussen.