Daniel Alèjandro Johnsen smiler fornøyd etter sitt sterke løp på 60 m.

Sterke seire av Daniel Alèjandro Johnsen i Bærum, og Marius Sørli i Bryne

Publisert 13. februar 2022, 18.05 · Kategori: Generelt

Nytt kjempeløp av Daniel Alèjandro Johnsen på 60 m.
Denne gang ble det 6,88 (6,94 i forsøket), og selvfølgelig ny Askøyrekord igjen. Den forrige rekorden hans på 6,94 fikk bare stå i 14 dager.
Det var under Tyrvinglekene i Bærum den nye rekorden ble satt, og det holdt også til seier i finalen.
Tiden er landets fjerde beste innendørs i år, og det er bare de tre landslagsløperne som deltar i helgens Norden-landskamp som har løpt raskere. I landskampen (13.02) vant Even Meinset på 6,72 og Mathias Hove Johansen løp på 6,94.
Men vi hadde også en ung jente på startstreken under stevnet. 13-åringen Ronja Furevik løp 600 m på 1,50,02, noe som holdt til 4. plass, og ny pers på den treningsvillige jenten.
*
Marius Sørli til topps i Robustløpet i Bryne.
Robustløpet er et 10 km langt gateløp i Bryne som ble løpt 4 runder à 2,5 km med god deltakelse.
Det var et ufyselig vær under løpet, men følte at kroppen fungerte veldig bra. Løp de første 2,5 km i rygg på nr 2, før han dro opp farten og løp de siste 7,5 km alene i front.
Vinnertiden hans ble 30,42, som også var ny løyperekord. Den gamle løyperekorden var på 31,16.

Det ble 3000 kroner i 1. premie, og 3000 kroner for ny løyperekord, så det var en innbringende tur til Bryne for Marius.