Publisert 4. august 2019, 19.59 · Kategori: Generelt

Daniel Alejandro Johnsen var enslig svale i aksjon 2. dag hvor han deltok på 200 m.
Forsøksheatet gikk unna på 21,92 (+0,0), og med det var han klar for semifinalen.
I semifinalen ble det 21,87 (+1,7), som dessverre ikke holdt til finaleplass.
Men et meget godt mesterskap på Daniel som nå har stabilisert seg på 10-tallet på 100 m, og 21-tallet på 200 m.
På mesterskapets siste dag skulle Marius Sørli gjøre sin debut på 10.000 m.
Han åpnet meget sterkt da han var kommet i det beste heatet med de store favorittene.
Dette fikk han kjenne på de siste seks av de 25 rundene han løp, men kom likevel i mål på den sterke tiden 30,52,65.
En fin debut av Marius som alltid satser når han først stiller til start. Askøyrekorden tilhører Geir Næss, og er på 30,43,38 fra 1991. Denne ryker nok forhåpentlig neste gang han løper 10.000 m.
Begge våre to deltakere og lederen Geir Johnsen melder om et hyggelig mesterskap i fine omgivelser på Hamar.
Vi gleder oss til Junior-NM om tre uker.

Marius Sørli sammen med løpets vinner Sondre Nordstad Moen, Vidar (t.v.), og Narve Gilje Nordås, Sandnes som tok sølv.