Siste nytt

Sterke resultater i Bergenslekene

Publisert 17. september 2013, 16.00 · Kategori: Generelt
Sterk Ask-trio i klasse 12 år. I midten vinneren Ole Lyngbø bak tavlen som viser vinnertiden hans på 600 m. T.v. løpets toer Jesper Jensen, og t.h. Sebastian Bergheim som ble nr. 7.

Ask hadde med en liten gjeng i sesongens siste nasjonale stevne for jenter og gutter.
Lørdag med gode forhold, og medvind på sprinten selv om det regnet til dels ganske mye.
Søndag var det dessverre surt og kaldt i tillegg til sterk motvind på sprinten.
I gutter 18/19 år hadde sleggekasteren Markus Villanger en kjempebra serie. Han oppnådde resultatet 57,23, noe som gjorde at han avanserte fra 3. til 2. plass på landsstatistikken.
Vinner ble Jørgen Austnes som topper landsstatistikken.
Ny 2. plass ble det også på 13-åringen Tobias Ørnehaug som fikk full klaff på 200 m hekk på tiden 31,47, noe som også var 2. plass på landsstatistikken. Her topper for øvrig kondisjonsfenomenet Jakob Ingebrigtsen, statistikken på 30,29.
Ole Lyngbø fortsetter med imponerende løping i 12-årsklassen. Denne gang ble det seier på 600 m med tiden 1,47,86. Hyggelig var det at klubbkameraten Jesper Jensen ble nr. 2 på tiden 1,51,21.
I klasse 15 år vant Magnus Enes Heggøy 800 m på 2,16,46, og ble nr. 2 på 2000 m med tiden 6,26,83.
Den 10-årige debutanten Kasper Fjeldstad imponerte med og vinne en suveren seier på 600 m på tiden 2,02,86, under lørdagens verste regnbyge.