Siste nytt

Tre gull til Erlend Bergfjord Næss også i år på Tyrving-lekene. Han er fortsatt ubeseiret i årets sesong.

Sterk innsats av våre fire deltakere i Tyrving-lekene

Publisert 18. juni 2018, 3.27 · Kategori: Generelt

Nadderud Stadion i Bærum var arena for landets største friidrettsstevne, Tyrving-lekene fra fredag til søndag.
16-åringen Erlend Bergfjord Næss er fortsatt ubeseiret i årets sesong. Det ble tre nye seire denne helgen, da han vant diskos (46.92), slegge (49,95) og kule (13,60). Utrolig bra!
Den andre kasteren som deltok fra laget var Kristen Brosvik (18) i slegge. Denne dagen slet han litt med teknikken og hadde fem døde kast. Men med et godkjent kast på 56,27 holdt det likevel til seier.
Leah Indrebø (16) satte flott pers på 100 m med tiden 12,62, som holdt til 3. plass i finalen. Her var det hele 33 deltakere.
Vår siste deltaker var Vegard Fluge (23) som sesongdebuterte på 100 m etter en lang sykdomsperiode i vinter. Han kom til B-finalen hvor han løp på 11,19 i styrtende regnvær. Dette må sies å være en flott åpning og lover godt fremover i sesongen.
*
Det blir mange stevner for våre utøvere de neste ukene før det settes inn litt mengdetrening igjen i juli, slik at de blir rustet til høstens mange mesterskap.
19. juni deltar Ole Lyngbø (17) på hinderfestivalen på Jessheim.
20. juni blir det Karusellstevne på Ravnanger.
22.-24. juni deltar noen på Veidekke-lekene på Lillehammer, og noen på Gneist-spelen.
Rekruttlandslaget i kast har samling på Idrettshøyskolen i Oslo hvor Kristen Brosvik og Erlend Bergfjord Næss deltar, i tillegg til treneren Edgar Henriksen.
Helgen etter blir det VU-spelen i Göteborg, som er Europas største friidrettsstevne med deltakere fra ca. 20 land.
Dette er et av årets høydepunkter for mange av våre utøvere, og det er alltid artig og konkurrere med utøvere også fra andre land. Det blir i hvert fall en spennende avslutning på første del av sesongen.