Siste nytt

Marius Sørli (t.h.) ble beste løper totalt, og Brynjel Berland vant klasse 20-22 år.

Spurtseier til Marius Sørli i Bergen City Milen

Publisert 15. oktober 2022, 20.04 · Kategori: Generelt

Det ble en meget spennende innspurt på Torgalmenningen i herreklassen.
Tre løpere hadde skilt seg ut, og ved Skipperstuen 250 m fra mål lå Marius sist av disse.
Ved inngangen til Torgalmenningen var det en smal passasje mot mål, og herfra og inn klarte Marius og avgjøre spurtduellen til sin fordel.
Morten Gjendem, Haugesund, og Sindre Solbakken Omvik, Rosendal ble nr. 2 og 3 i den meget spennende sluttspurten.
I sånne dueller er den gode Marius meget vanskelig og slå, og jeg (Audun) var sikker på at de 3000 kronene som vinnerpremien var havnet hos han, da jeg så spurtduellen begynte noen hundrede meter før mål.
Brynjel Berland som hadde helgeperm fra militæret på Andøya stilte også opp. Det hadde ikke blitt så mye trening i det siste pga et stygt overtramp for en stund siden. Men han løp godt og gikk helt til topps i klasse 20-22 år på tiden 34,56,0.
Den tredje klasseseieren kom med Bodil Hansen i klasse 50-54 år hvor hun løp på 40,49,3.
Tvillingene Tobias og Oskar Natland som til vanlig løper 800 m, hadde et skjema til 40 blank og dette traff de utrolig bra med da tidene ble 39,57,3, og 40,01,7, noe som holdt til 3. og 4. plass i klasse 16-17 år.
Registrerte også en del andre som gjennomførte fra Ask og Løp sammen Askøy.
Et kjekt løp under meget gode forhold, og totalt var det med 1106 deltakere. Turn og Idrettsforeningen Viking var god arrangør.