Siste nytt

Philp Massacand tar teten ut fra Fana Stadion. Men i spurten ble Marius Sørli for sterk. Foto: Arne Dag Myking.

Spurtseier, og ny pers på Marius Sørli i Vinterkarusellen

Publisert 20. februar 2019, 19.14 · Kategori: Generelt

Denne gang fikk han hard konkurranse av Philip Massacand fra Gneist. Han åpnet hardt, men Marius hang seg på like til de kom inn på banen igjen. Da satte Marius i gang en 250 m langspurt og vant med 7 sekunder. Beina fungerte bra sier han etter to uvante løp på bane innendørs. Forholdene var ikke optimale med mye regn og vind, men allikevel ble det ny bestetid på 15,49, og for første gang under 16,00 min. På de to neste plassene fulgte Gneistløperne Philp Massacand og Jon Sætre, henholdsvis på 15,56, og 16,50.
12-åringen Elias Skålevik perset seg også til 20,06, en flott tid og suveren seier i klassen.
Litt artig at BA hadde streaming fra løpet for første gang.
700 deltakere gjennomførte Vinterkarusellen med Gneist som god arrangør.