Siste nytt

Vår samarbeidspartner MX Sport Askøy skifter navn til Sport Norge Askøy

Publisert 26. september 2017, 13.27 · Kategori: Generelt

Som en følge av et navnebytte er det nå Sport Norge Askøy man skal besøke for å kjøpe sportsutstyr på Askøy og dra nytte av medlemsfordelene.

Sport Norge skal ha en profil og et navn som skal inspirere kundene til å ta i bruk hele Norge – enten om det er en søndagstur i fjæra med barna eller en to-ukers tur på Hardangervidda med vennegjengen.

– Vi har de samme satsingsområdene som da vi var i MX Sport-kjeden med ski, sykkel, friluftsliv og teknisk bekledning og vi vil ha mye av det samme utvalget i butikkene. Det som vil endre seg er at vi får færre leverandører, og satser på nordiske merker der vi må velge. Vi vil vise flere produkter fra hver enkelt leverandør og for kundene kommer det til å fremstå som om vi har et større utvalg, sier medeier Jan Frode Skeie.

De ansatte hos Sport Norge har 15-25 års erfaring fra bransjen og fokuset er stort på service, fagkunnskap og lokal tilknytning. I et land der det ikke er noe som heter dårlig vær skal Sport Norge sørge for at hele familien er sikret gode klær og utstyr uansett forhold – både på og utenfor fotballbanen.

Medlemsfordeler på Sport Norge Askøy
Ved fremvisning av medlemskort vil man også fremover få 15% rabatt på alle andre ordinære varer foruten skipakker og tilbudsvarer. Tidligere utdelt medlemskort fra MX Sport er fortsatt i aller høyeste grad gyldig.