Siste nytt

Referat fra en vellykket treningsleir i Portugal – utdrag fra Bjørn Fluge’s dagbok

Publisert 9. april 2012, 11.43 · Kategori: Generelt

 

Ask-gjengen samlet.

Da er gjengen godt i gang i Portugal! Onsdag var bare en lang reisedag, kom frem på hotellet til middag. To treninger torsdag og tre fredag, forholdene er fine og alle ser ut til å ha funnet seg godt til rette. Været har vært skralt så langt, men det er meldt fint resten av oppholdet. I dag har en del av gutta leid seg tandemsykler, det var ganske stilig å se på! Jens har bursdag i dag, han fylte 17 år. satser på en liten feiring i ettermiddag! Og etterpå er det den daglige «Mesternes Mester» konkurransen. Så langt leder Markus sammenlagt, men det er jevnt bak han. Kastgjengen er strålende fornoyd så langt, aller presterer over sitt beste. Vi kommer tilbake med mer etterhvert, kanskje noen bilder også etter hvert.

 

Fridag fra trening i går mandag, og det passet nok bra for de fleste slitne kroppene, dessuten var det ganske dårlig vær. Derfor benyttet vi dagen til shopping, tror alle klarte denne oppgaven fint! I dag har regnet fri så langt, men det kunne godt vært litt varmere. Det er meldt bedre i morgen heldigvis, men det har vi trodd i flere dager nå… Bra morgentrening i dag, og solid kasting av de 5 kasterne. I ettermiddag venter en hard banetrening, samt 5. runde i mesternes mester, der Markus fremdeles holder teten. Vi kommer tilbake med mer etter hvert!

 

Vi venter fremdeles på solen. Ellers går dagene i trening , spising og Mesternes Mester, der Markus Villanger fremdeles leder med 3 poeng på Richard Villanger foran siste runde. Det hjalp lite at jeg vant dagens bygging av korthus… Erik fremstår som en god massør, både Siri, Sigurd, Ola, Audun og Richard har fått god hjelp med slitne lemmer. Sportslig fikk vi en stor opptur på sleggebanen i dag, der Markus klinte til med 61,52. Hadde det vært konkurranse, hadde det vært det 9. lengste i Norge for G17 gjennom tidene. Stilig! I kveld skal vi ha testløp for sprinterne, satser på at der er litt krutt igjen i beina.  Og i dag feiret vi at Tobias ble 18 år!  2 bursdager på en uke er jo bra uttelling.

 

Da er alle trygt hjemme igjen fra treningsleiren, håper det frister til gjentagelse! Fra Ask Friidrett synes vi dette var en kjempeflott samling, den tredje i rekken på Alfa Mar Sport & Beach resort. Mange viser seg godt frem både sportslig og sosialt, det blir spennende å følge gjengen frem mot sesongstart og senere UM2012 på Ravnanger. Takk for en flott tur alle sammen!! :-)    Og bilder finner du på Facebook under Nyheter Ask Friidrett.