Siste nytt

Elias Bergheim (t.v.), sammen med sin trener Frank Brissach.

Postkort fra Elias Bergheim i Trondheim

Publisert 26. desember 2022, 17.01 · Kategori: Generelt

Nå er det gått sirka 4 måneder siden jeg pakket sakene mine og tok reisen fra lille Skjelvik til Trondheim.
I skrivende stund er jeg nesten i mål med mitt første semester på sivilingeniørstudiet i nanoteknologi ved NTNU.
Ved siden av å gå på skole synes jeg det er kjempegøy å drive med friidrett, og denne høsten har ikke vært noe unntak. Jeg var så klart spent når jeg skulle gå fra å trene i vante omgivelser på Ravnanger til et helt nytt treningsmiljø, men overgangen har gått veldig bra.
Jeg har gjennom høsten vært heldig som har fått trene i treningsgruppen til Frank Brissach. En blid type med mye kunnskap og alltid en god historie på lur (skulle nesten trodd det var Audun med trønderdialekt).
Jeg har fått en svært god mottakelse av treningsgruppen og dagene på trening er både gode treninger og hyggelige stunder.
Gruppen består av lengdehopperne Ingar Bratseth Kiplesund, Thale Leirfall Bremset og Thea Leirfall Bremset og 400 m-løper Fredrik Øvereng. En treningsgruppe med utrolig dyktige friidrettsutøvere som holder et høyt nivå, noe som gir god kvalitet på treningene. Men ikke minst en gruppe med mye humor og godt samarbeid.
Spesielt kult og inspirerende for meg som satser på 400 m er det jo å få trene med Fredrik Øvereng som har en så god pers som 46,77s. Med andre ord mye å strekke seg etter. Sammen har vi seks treninger hver uke, og holder for det meste til i fine omgivelser i Ranheimshallen.
Det blir spennende å se hvordan det går videre, men til nå har det vært en fin, utfordrende og ikke minst lærerik tid.