Siste nytt

Ole Lyngbø (t.h.) i landslagsdrakten sammen med Lars Agnar Hjelmeseth.

Ole Lyngbø 0,2 sek fra finale i EM

Publisert 6. juli 2018, 9.24 · Kategori: Generelt

Med tiden 4,02,42 ble det 6. plass på 1500 m i det 1. heatet i EM i Györ, Ungarn for Ole. Det ble dessverre behagelig fart de første rundene da ingen ville dra. Stor fart i siste runden og utrolig jevnt over målstreken. De fire beste gikk direkte til finale i hvert heat, pluss de fire beste tidene. Siste  finaleplass gikk på tiden 4,02,22, så dette var utrolig jevnt. I heat nr. 2 ble det satt fart fra start av da de hadde tidene i 1. heat å løpe etter. De visste da at det var stor mulighet for finaleplass for de åtte beste i mål, noe som også holdt stikk.
Tror at Ole skal være fornøyd med sin første start i et internasjonalt mesterskap, selv om det ikke ble finale denne gang. Vel blåst, og takk for god innsats!
Under siterer vi fra dagens BA med Ask Friidrett sin logo i farger, og fra forbundets sine nettsider
Bare nesten for Ask-utøveren
Asks Ole Lyngbø fikk en god start på forsøket sitt på 1500-meter under U18-EM i friidrett. Han så lenge ut til å bli en av dem som sikret seg en av de fire finaleplassene i heatet, men på de siste 100 meterne tapte han den viktige 4.-plassen. Han ble til slutt nummer seks, og måtte satse på at tiden 4.02,42 var nok til å ta seg til en finale. Det var den dessverre ikke.
– Kjipt å være så nær, men likevel ikke få løpe finale. Det gikk veldig rolig de første rundene, men så ble det et voldsomt kjør. Med 600 meter igjen løp jeg meg i posisjon, og jeg var jo helt i tet med 250 meter igjen. Så syren kom for fullt de siste 60 meterne, forteller han til forbundets nettsider.»