Siste nytt

Nytt løpedekke i Askøy Forum

Publisert 5. desember 2017, 9.21 · Kategori: Generelt

Søndag morgen var det nye dekket på løpebanen i Askøy Forum klart til bruk. Vi hadde håpet at dekket skulle være ferdig til innendørssesongen, men pga. av leveringsproblemer ble det ikke klart før nå. Vi byttet også leverandør i prosessen, og takk til Proturf som klarte å levere det nye dekket på rimelig kort tid.

Den nye løpebanen ble testet søndag ettermiddag av våre to toppsprintere Daniel Alejandro Johnsen og Leah Indrebø. Tilbakemeldingene fra disse to var veldig positive. Det gamle dekket var som å løpe på betong og piggene gikk gjennom og ned på underlaget. Nå ligger det nye dekket mykt og innbydende. Det er mye likt løpebanen ute og ikke minst er det mye mindre støy under løpingen. 

Dekket koster i overkant av kr. 300.000. Laget har søkt om spillemidler og jobber også hardt på sponsorsiden for å få dekket inn så store deler av kostnaden som mulig. Vi er sikker på at dette er en god investering for fremtiden. Dette vil forbedre treningsfasilitetene våre spesielt i vinterhalvåret, og som vi garantert vil se resultater av allerede til våren når utesesongen starter. Her skal det bli gøy å trene fremover!

Se ellers den flotte reportasjen Askøy24 har laget på sin facebookside her