Siste nytt

Stafettvinnerne. Elias Skålevik (f.v.), Martin Pedersen, Sigve Lillebø, Julia Varsi og Pia Norheim.

Nye seire i Kystbykarusellen på Sartor

Publisert 6. desember 2017, 8.41 · Kategori: Generelt

Full klaff for Ask i Kystbykarusellen. Det ble hele tre seire denne kvelden i løpet som ble arrangert innendørs i Kystbygarasjen på Sartor.
For første gang stilte vi lag i jente- og gutteklassen på 5 x 1 km stafett. Laget ledet fra start til mål, etter jevn og god løping. Vinnertiden ble 19,35. Her er det mange fine løpertyper som vi forhåpentlig kan få mye glede av fremover. Laget bestod av: Elias Skålevik (10), Julia Varsi (12), Martin Pedersen (10), Pia Norheim (12) og Sigve Lillebø (11).
I klassen for menn ble det som vanlig seier til Marius Sørli på tiden 16,03, som bare var 7 sekunder etter løyperekorden etter en sterk sisterunde. Christer Vonheim oppnådde 5. plass på tiden 19,14.
Maren Høviskeland debuterte i løpet med å vinne kvinneklassen på tiden 22,19.
Vi stilte også et trim/veteranlag på 5 x 1 km stafett som oppnådde 3. plass på tiden 18,48. Laget bestod av Bjarne Otto Lyngbø, Per Chr. Villanger, Tormod Høviskeland, Åsmund Skålevik og Jan Inge Pedersen.
Det var god stemning under arrangementet og frister til gjentagelse senere.

Maren Høviskeland og Marius Sørli som vant henholdsvis kvinne- og herreklassen.