Siste nytt

NM-bronse til Casper Stornes

Publisert 18. oktober 2014, 18.36 · Kategori: Generelt
Casper Stornes løper inn til bronse etter en uhyre spennende innspurt. Magnus H. Pettersen fra Sturla til høyre passerer Casper kun få meter fra mål og sikrer sølvet. Foto: Arne Dag Myling

Et uhyre sterkt løp av Casper Stornes i NM terrengløp, lang løype i juniorklassen.
17-åringen valgte å stille i juniorklassen (18/19 år) på den 6 km lange distansen, som samtidig var uttak til Nordisk mesterskap senere i høst.
Det var en sugende løype som gikk på markene mellom Bjarghallen og Stend Jordbruksskole. Med regn og kraftig vind, ble det virkelig en kraftprøve.
Suveren vinner i juniorklassen ble Kristian Tjørnhom, Kristiansand. Det ble meget spennende om de neste plassene, og Casper var kun 58/100 bak 2. mann i mål. Han imponerte virkelig på denne distansen, men gikk nok sannsynligvis glipp av gullet hvis han hadde stilt i 17-årsklassen. Så får vi bare håpe han blir uttatt til Nordisk mesterskap som han satset på. Sigve Innselset ble nr. 20 i samme klasse.
Veterandamene til Ask i klasse 45-49 år imponerte også på 6 km. Her ble det dobbeltseier med Aud Skogen som vinner, foran Hildegunn Enes.
I klasse 60-64 år ble det 3. plass til Eilif Villanger som løp 6 km, og i klasse 35-39 år en 6. plass til Anders Dræge på 10 km.
En virkelig gøy Ask-dag på Stavollen, innimellom vind- og regnbygene. Gratulerer med fin innsats til hele gjengen!

Juniorklassen. Vinneren Kristian Tjørnhom, Kristiansand i midten, flankeres av Magnus H. Pettersen, og Casper Stornes.

Veteranklassen f.v. Hildegunn Enes, 2. pl., Aud Skogen, 1. pl., og Hanne Liland, Varegg, 3.pl.