Siste nytt

Marius Sørli vant det 4. løpet i Vinterkarusellen. (Arkivfoto: Kondis).

Marius Sørli i gang igjen, og andre nyheter

Publisert 10. januar 2019, 9.38 · Kategori: Generelt

Så er Marius Sørli tilbake etter en lengre skadeperiode. Han åpnet med seier i Vinterkarusellen på 5 km, men fikk sterk konkurranse denne gang av Joel Dyrhovden.
Han åpnet hardt og første kilometeren gikk på 3,03, men Marius hang seg på. Farten stabiliserte seg utover i løpet, men i sluttspurten var Marius klart sterkest og vant på tiden 16,33. Joel Dyrhovden kom inn på 16,44. En bra tid av Marius selv om han enda ikke er helt tilbake der han var før skadeavbrekket. Men en god gjennomkjøring før Ask-løpet på lørdag hvor han møter meget tøff konkurranse.
Men andre Ask-løpere gjorde det også bra. I klasse 50-54 år seiret Tore Nymark på tiden 19.45. På 10 km imponerte 11-åringen Elias Skålevik da han løp på 42,13, og var helt suveren i klassen.
872 løpere fullførte det 4. løpet i karusellen. 616 løp 5 km, og 256 10 km.
*
Kristian Magnus Bekken hadde tatt turen til Dialoglekene i Drammen hvor han løp 100 m på 12,29 i 16-årsklassen.
En fin start på sesongen. Arrangører var idrettslagene Sturla og Hellas.
*
Rekrutteringslandslaget i kast hadde samling på NIH i Oslo i helgen. Her deltok Erlend Bergfjord Næss og treneren Edgar Henriksen. Kristen Brosvik måtte dessverre melde forfall pga. sykdom. Det ble også arrangert kulekonkurranse under samlingen, og her støtte Erlend Bergfjord Næss hele 14,70 med 5 kg kulen. En pers på hele 60 cm. Treneren Edgar melder om en vellykket samling.
*
Ole Lyngbø har testet VO2 opptaket sitt og terskelfarten sin. Det ble mange laktatprøver underveis på tredemøllen. Testene viser klar fremgang fra siste test. Det er den ”gamle” storpadleren Morten Ivarsen som utfører testene. Han er idrettsfaglig ansvarlig for Olympiatoppen avd. Hordaland.