Siste nytt

Marius Garmann Sørli flankeres av Henrik Angermund (t.v.), og Kristian Jarnung. Foto: Arne Dag Myking.

Marius Garmann Sørli vant også Sommerkarusellens 2. løp, men sterk løping av våre yngste

Publisert 21. juni 2017, 0.50 · Kategori: Generelt

Nytt løp, og ny seier for Marius. Denne gang ble tiden 16,24. Sist ble det 16,37.
Henrik Angermund, Varegg ble nr. 2 på 17,10, og Kristian Jarnung, Løplabbet på 3. plass 17,11. Altså en overlegen seier.
I klassen 14 år og yngre hadde laget med to 10-åringer. Ikke nok med det, det ble også dobbeltseier til de unge Ask-guttene Elias Skålevik på 21,05, og Martin Toth-Pedersen på 21,19. Elias kopierte da seieren fra 1. løp hvor tiden ble 21,13. det var med 27 deltakere i klassen.
Men vi hadde også noen «eldre» deltakere med i løpet.
I klasse 40-44 år oppnådde Åsmund Skålevik 4. plassen på 23,31, og i klasse 50-54 år ble det 2. plass til Bjarne Otto Lyngbø på 20,08, og 5. plass til Rony Bertelsen på 22,37.
I forrige løp hadde Bjarne Otto 20,10, og målet var og se 19-tallet både i dette løpet og forrige. Men han nærmer seg og alle gode ting er tre. Så neste gang…
325 løpere deltok denne mandagskvelden i traktene rundt Fana Stadion under gode forhold.

Elias Skålevik vinner klasse 14 år og yngre. (Arkivfoto: Trygve Andresen).