Siste nytt

En smilende Sarah Adekoya med gavekortet fra Sport Norge på kr 1000,- for seieren på 1500 m.

Mange sterke resultater på forskjellige arènaer

Publisert 19. august 2021, 7.53 · Kategori: Generelt

ARNE HAMARSLAND 1500 M TRIBUTE
Sterkt løp av Sarah Adekoya som vant 1500 m på 4,42,52, og ny pers.
Andre resultater på 1500 m: Amalie Melby Arnesen 4,53,48 og 2. plass, Pia Norheim 5,10,61, Hanne Stamnesfet Næss 5,25,97, Kristoffer Johnson 4,19,38. Daniel Alejandro Johnsen løp 300 m på 35,88, som holdt til 3. plass.

*

STRAUMEMILA
Marius Sørli vant 10 km i Straumemila på ny løyperekord. Tiden hans ble 32,06. Den gamle rekorden var på 33,34, så det var en solid forbedring av rekorden. Han løp kontrollert og hadde 2 jevne runder i den svingete og kuperte løypen. Hyggelig at også hans gode venninne Rebekka Birkeland vant 5 km i kvinneklassen, også hun med ny løyperekord.
*
SPRINGKARUSELLEN
Brynjel Furnes Berland oppnådde 2. plass på 5 km i Springkarusellen rundt Tveitevannet.
Tiden hans ble 16,42. Vinner ble Thomas Windheim fra Gular på 15,46.
*
Norna 9
Under et stevne på Leikvang løp Sigri Hundven Eliassen 80 m hekk på 12,70, som var ny pers.
Hun har vist utrolig bra fremgang gjennom hele sesongen, og det skal bli spennende og følge den treningsvillige 15-åringen fremover.
*
HTB KARUSELL, OSTERØY
Mats Stensrud Johnsen løp 3000 m på 9,39,3, og med det resultatet ble det en suveren seier.