Siste nytt

Mange sterke plasseringer i Vinterkarusellen

Publisert 26. november 2014, 8.45 · Kategori: Generelt
Klassevinnere. Hildegunn Enes (t.v.), og Gro Jonson.

Nærmere 1350 løpere deltok i det 2. løpet i Vinterkarusellen, et imponerende tall.

17-åringen Casper Stornes imponerte stort på 10 km, hvor han seiret totalt av 346 løpere i kl. menn. Han vant på tiden 32,53, hele 43 sek. foran andremann i mål.

Men bak han kommer det mange lovende unggutter som stadig gjør fremskritt.

Her er noen av plasseringene av de unge på 5 km:

G-11-14 år:

3. pl. Marius Fauskanger

4. pl. Ole Lyngbø

G-15-18 år:

3. pl. Sigve Innselset (også totalt)

5. pl. Magnus Enes Heggøy (7. pl. totalt)

6. pl. Daniel Einarsen (9. pl. totalt)

11. pl. Svein Berland

J-11-14 år:

9. pl. Thea Stornes

Veteranene imponerte

Med tre klasseseire i veteranklassene hadde de også en sterk kveld på Fana Stadion.

Hildegunn Enes vant kl. 45-49 år på den 8. beste tiden totalt av kvinnene.

Ekteparet Jonson tok hver sin klasseseier.

I kl. 35-39 år vant Gro, og i kl. 40-44 år seiret Geir (8 pl. totalt). Noen bedre?

Arrangørklubben Gneist hadde lagt forholdene best mulig til rette for å kunne arrangere et løp med så mange deltakere: tilviste parkeringsplasser, ny trasé inn på Fana Stadion, en dyktig speaker i Erik Hanøy.

Altså en veldig trivelig kveld for de ca. 20 Ask-løperne som deltok denne mandagskvelden, hvor løpet gikk under gode forhold.

De tre beste på 10 km. Fra venstre: Alexander Skeltved, Bergen Triathlon Club, 3. pl., Vinneren Casper Stornes og Espen Roll Karlsen, BFG Bergen, 2. pl. Foto: Arne Dag Myking.

Lovende unggutter. Sigve Innselset (f.v.), Casper Stornes, Magnus Enes Heggøy og Marius Fauskanger.