Siste nytt

Kulturministeren og delegasjonen på Ravnanger Idrettspark. Benjamin Jakobsen (f.v.), Jannicke Bergesen Clarke, Audun Lavik, Lubna Jaffery, Odd Maubach og Stian Jean Opedal Davies.

Kulturminister Lubna Jaffery på Askøy-besøk

Publisert 7. september 2023, 19.34 · Kategori: Generelt

Det ble et kjekt besøk av kulturministeren og Arbeiderparti-delegasjonen som hadde lagt turen innom Ravnanger Idrettspark for omvisning.
Partiet sin ordførerkandidat Jannicke Bergesen Clarke var selvfølgelig med. Hun er leiar for utval for Samferdsel og mobilitet for Vestland Arbeidarparti, Stian Jean Opedal Davies, er Fylkets ordførerkandidat i Fylkestinget og er leiar i Hovudutval for kultur, idrett- og inkludering, Benjamin Jakobsen, er varaordførerkandidat, og medlem i Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget. Fra Ask Friidrett deltok Odd Maubach, som er leder for Hovedkomiten til NM i 2025 og Audun Lavik.
De orienterte om lagets bakgrunn og tidligere mesterskap som laget hadde arrangert på banen.
Videofilmen fra søknaden til mesterskapet ble vist, og kulturministeren hadde meget god greie på friidrett. Hun hadde selv løpt 800 m i sin ungdom. (Tiden hennes ville hun dessverre ikke meddele oss).
Delegasjonen var positiv til forskjellige søknader til bla. Fylkeskommunen.
Alt i alt et kjekt og positivt møte, som vi håper bærer frukter til NM på Ravnanger Idrettspark i 2025.