Siste nytt

Smilende Ask-deltakere under søndagens øvelser. Famke Juvik Sevel (f.v.), Julia Varsi, Jon-Henning Hilleren, Sigve Lillebø og Pia Norheim.

KM i surt og kaldt vær

Publisert 24. september 2018, 13.57 · Kategori: Generelt

Vi hadde kun med 9 deltakere i KM som skulle være høstens feiring av sammenslåingen av Hordaland og Bergen Friidrettskrets for 50 år siden. Ja, tiden går fort da undertegnete var til stede på sammenslåingen av kretsene som fant sted på Laksevåg i 1968. Arrangementet skulle nok vært lagt inn tidligere på terminlisten da deltakelsen var heller dårlig. Litt bedre i de aller yngste klasser, men mange lag har nå en liten treningspause før sesongen starter opp igjen. Men all honnør til de som stilte opp. Kretsen hadde lagt ned et stort forhåndsarbeid med jubileumsstevnet, så takk til de og. Laget var tildelt tresteg og lengde lørdag som vi var ansvarlig for. Det ble en kald fornøyelse for våre medhjelpere utover dagen, men takk til alle som hjalp oss.
Av resultater nevner vi at Erlend Bergfjord Næss vant gull i kule, diskos og slegge, og at 12-årige Sigve Lillebø løp en meget sterk 600 m på 1,39,27.
Alle Ask-resultater finner du her
A.L.

Erlend Bergfjord Næss vant kule, diskos og slegge i 16-årsklassen. Arkivfoto.

Sigve Lillebø (12) mot mål etter en meget sterk 600 m og suveren seier.