Siste nytt

Klart for det 37. Ask-løpet

Publisert 19. januar 2012, 21.23 · Kategori: Generelt

Lørdag 21. januar er det igjen klart for det tradisjonelle landeveisløpet på Ask over 4,5 km.  Fjorårsvinner i kvinneklassen Pernillle Thomassen, BFG Fana stiller også i år til start, og den sterke landeveisløperen blir nok vanskelig og tukte.   I klassen for menn har følgende meldt sin ankomst:

Erik Hovlandsdal, Gular som i fjor ble nr. 2 på den sterke tiden 13.52.  Han får konkurranse av bl.a. Bjarte Vik, Osterøy og Lars Røttingen, Gular.  Her stiller også arangørens beste kort Tord Eirik Solberg opp.  Det er også etteranmeldelse løpsdagen så det kan komme flere sterke løpere på startstreken.  Nye løyperekorder premieres med kr 1500.

Løyperekordene tilhører:

Kvinner: Stine Larsen, BFG Fana 14.23 (1999)

Menn: Øyvind Fretheim, BFG Fana 12.51 (1999)

For alle løpere under 15 år vanker det en premie ved målpassering.  Etter løpet blir det som vanlig samling i klubbhuset til Ask Fotball med en enkel servering.  I tillegg til premier til de tre beste kvinner og menn, trekker vi mange premier på startnummeret.  Se for øvrig innbydelse øverst til høyre på siden.  Til slutt ønsker vi alle vel møtt til en hyggelig lørdagstrim på Ask!

Tord-Eirik Solberg og den "gamle" traveren Christer Vonheim er klare for Ask-løpet