Siste nytt

Tre røde og en blå fra Norge, men kun de tre representerte landslaget i nordisk mesterskap. Casper Stornes skulle reist hjem fra Kristiansand med laggullet i lommen. Men han ble aldri tatt ut på landslaget. I mål var han kun slått av fire løpere. Med han som tellende i landskampen, hadde Norge tatt gullet. Bildetekst: Stig Vangsnes/Kondis. Foto: Kjell Vigestad/Kondis

Imponerende løping av Casper Stornes i Nordisk mesterskap i terrengløp

Publisert 12. november 2016, 17.55 · Kategori: Generelt

Casper oppnådde en sterk 5. plass i juniorklassen i det Nordiske mesterskapet på 6 km i Kristiansand.
Det var lite å gjøre med vinneren Kristian Holm Jensen fra Danmark. Stian Aarvik, Norge ble nr. 2, snaue 12 sekunder bak vinneren. Simen Halle Haugen, også han Norge løp inn til bronsemedalje.
Casper Stornes løp utenfor landskampen og tok en imponerende femteplass, noe han var meget godt fornøyd med i de snødekte løypene i Kristiansand denne lørdagen.
De tre beste norske juniorløperne i NM terrengløp tidligere i høst ble uttatt på laget, og talte i lagkonkurransen. Casper ble nr. 4 i NM, men fikk stille i Nordisk. Danmark vant lagkonkurransen i juniorklassen med plassiffer 12, det samme som Norge, men gikk foran pga. laveste tall. Hadde Casper vært på laget hadde Norge hatt plassiffer 10 og blitt Nordiske mestere. Synd, da det var mange kritiske røster på forhånd som ikke kunne forstå at Norge på hjemmebane ikke tok ut mer enn tre løpere.
Vi gratulerer Casper med flott løping, og ekstra hyggelig er det at laget nå har mange gode unge løpere helt i Norgestoppen. Dette skal bli gøy fremover!