Siste nytt

Daniel Alejandro Johnsen i mål som vinner av juniorklassen. Foto: Dag Arne Myking.

Imponerende løping av juniorlaget i Gneist-stafetten

Publisert 26. april 2018, 21.50 · Kategori: Generelt

Ole Lyngbø slo an tonen allerede på 1. etappe, en 1000 m baneetappe. Her løp han regelrett fra resten av feltet de siste 150 m. Tiden ble 2,34,7, noe som også var ny rekord på etappen. Deretter løp Daniel Einarsen 805 m, Jesper Jensen 600 m, Marius Sørli 1950 m og Daniel Alejandro Johnsen 200 m.
Flott løping også av resten av laget, og kun Gular sitt 1. lag i seniorklassen var foran de fremgangsrike juniorene våre i mål.
Dette lover bra foran tirsdagens Ask-stafett. Da er også Casper Stornes på plass rett fra et løp i verdensserien på Bermuda i triatlon. Løpet kan for øvrig følges på TV2 sportskanalen lørdag kl. 17.50.
Vi hadde også med et lag i Mixklassen 11-17 år. Her var det maks alder 70 år, og minst to jenter på laget. Laget oppnådde 2. plass. Ole løp også på dette laget, men tok det rolig siden han skulle satse på 1000 m senere. Det kostet oss antagelig seieren i denne klassen. Følgende løp: Jon-Henning Hilleren 400 m, Ole Lyngbø 605 m, Mina Sofie Hostad 200 m, Sigve Lillebø, 440 m og Amalie Arnesen 200 m. En hyggelig kveld på Fana Stadion med Gneist som god arrangør.