Hoved-NM: Bronse til Richard Villanger i slegge

Publisert 24. august 2014, 22.19 · Kategori: Generelt
Richard Villanger (t.v.) med bronsemedaljen, sammen med fetter Markus Villanger som ble nr. syv.

Det ble bronse i slegge til Richard under Hoved-NM på Jessheim.

Suveren vinner ble som ventet Eivind Henriksen, Tjalve på det sterke resultatet 72,70.

Det ble en svær spennende kamp om sølv- og bronsemedaljen, som Jørgen Austnes, Fri avgjorde til sin fordel med et kast på 61,45. Richard kastet 61,01 også det et sterkt resultat.

19-åringen Markus Villanger som ble U-20 mester i slegge for noen uker siden debuterte i Hoved-NM. Han kom til finalen på ny pers med seniorsleggen med resultatet 52,05. Dette holdt til 7. plass i det sterke feltet , og det var artig at Ask Friidrett hadde med to mann i sleggefinalen.

Erik Fluge kom også til diskosfinalen hvor det ble 7. plass på resultatet 47,75.

Arrangementet gikk på Jessheim friidrettsstadion med Ull/Kisa Friidrett som arrangør.

I 2015 et det Haugesund som er arrangør av mesterskapet, før Ask Friidrett overtar i 2016.