Siste nytt

Ole Tumyr (t.v.), og Bjørn Fluge deltok på Norsk Friidrett Hordaland sitt dommerseminar.

Hordaland Friidrettskrets, dommerseminar

Publisert 11. november 2022, 14.25 · Kategori: Generelt

Lørdag arrangerte HFIK et heldags dommerseminar i Leikvanghallen, primært for kretsens forbundsdommere. Den første delen ble ledet av Thor Gjesdal fra Friidrettsforbundet, der han er ansvarlig for arrangement og anlegg. Tema var her arrangering av stevner, alt fra rekruttstevner til norske mesterskap og internasjonale stevner. Den andre delen ble holdt av Eirik Lønne (Bergen Turn), medlem i kretsens dommerutvalg. Her ble deltagerne oppdatert på det å være friidrettsdommer, med gjennomgang av nye regler og diskusjon rundt diverse problemstillinger.

Det var nesten 30 deltagere på seminaret fra de fleste av kretsens klubber, og Ask Friidrett deltok med Ole Tumyr og Bjørn Fluge.

Diskusjoner og engasjement under seminaret vitnet om et stor behov for denne typen samhandling, både rundt arrangementer, regelverk/utøvelse som dommer og generell praktisering og utvikling av friidretten i Hordaland og i Norge.

Det var bred enighet om å følge opp denne typen samling videre fra HFIK sin side.

Deltagerne fikk i tillegg en liten omvisning i Leikvanghallen der det er lagt nytt dekke nylig, hallen åpner onsdag 09.11. Det er bare å glede seg!