Siste nytt

GULL OG MESTERMØTE. Ronja Furevik (15) med gullmedaljen rundt halsen etter seieren på 1500 m. Videre ser vi Jakob Ingebrigtsen, Venja Jørgensen Lillebø og Henrik Ingebrigtsen.

Gull til Ronja Furevik i Ungdomsmesterskapet

Publisert 11. mars 2024, 9.31 · Kategori: Generelt

Da var enda et Ungdomsmesterskap ferdig. UM ble arrangert i Sandneshallen, og på fredag var 14 utøvere og en god del foreldre og søsken klar for å sette kursen ned mot Sandnes. Etter gode 4,5 timer i bil, var vi endelig fremme. Vi bodde på Thon Hotell Sandnes, og sier oss fornøyd med det!
På kvelden var det klart for helgens første øvelse. Ronja Furevik løp inn til en 1. plass i finalen på 1500 m for J-15 etter et taktisk godt lureløp, der hun slo resten av feltet i spurten. Litt senere på kvelden løp Sander Feness Armond og Jon-Henning Hilleren 400 m, og Sigve Lillebø løp inn til en fin pers på 1500 m.
Lørdagen startet tidlig med 60 m forsøk for flere av våre utøvere. Anna Kolstad Silseth løp seg videre til først til semifinale og deretter finale. I finalen ble det ny pers med 7,83, kun 2 hundredeler bak Askøyrekorden til Leah Indrebø.
800 m var neste øvelse, der Ronja tok sølv i J-15, og Jon-Henning tok sølv i U-23 klassen etter et meget godt taktisk løp. Begge viste gode spurtegenskaper. Ronja ofret alt, og stupte over målstreken. Flere løp også 200 m der det ble nye perser på flere.
På kvelden ble det en sosial kveld på Egon Kvadrat, med masse god mat!
På søndag var det klart for stafett. Ask stilte lag i G-15/17 og G-18/22. Dette var gøy både for de som løp og de som så på:).
Selv om oppkjøringen til mesterskapet har for noen vært preget av sykdom og skader, sitter vi igjen med en fin opplevelse.
En stor takk til Sandes IL for et fint arrangement. Nå ser vi frem til treningsleir i Torremolinos i påsken:)