Siste nytt

Gular vant både kvinne- og herreklassen i Ask-stafetten.

Publisert 1. mai 2016, 17.54 · Kategori: Generelt
Geir Johnson løper Ask inn til seier i veteranklassen

Geir Johnson løper Ask inn til seier i veteranklassen

I kvinneklassen vant Gular 8 sekunder foran Gneist på tiden 6,34. I kvinner junior vant Haugesund på tiden 6,28 foran Norna Salhus på 6,35. Begge klassene ble avgjort på slutten etter spennende dueller.

Herreklassen ble også vunnet av Gular på tiden 14,44 foran Vidar på 15,26. Det var Per Svela som avgjorde stafetten for Gular på den lange etappen og de økte også ledelsen på de to siste etappene. Den sterke tiden til Gular var bare 7 sekunder bak Tjalve sin løyperekord fra 1997 og lover godt foran neste helgs holmenkollstafett.

Juniorlaget vårt gjorde en god innsats selv om Gneist var som ventet suveren i klassen. I veteranklassen var det kun Varegg og Ask som stilte og her vant Ask begge klassene. Den dårlige deltakelsen her skyldes  nok Bergen City maraton som gikk dagen før.

Vi hadde et svært ungt lag i kvinner junior samt også et ungt lag i seniorklassen med kun 1 senior på laget som alle har fremtiden foran seg og dette lover bra for fremtiden. I kvinner veteran var Ask det eneste laget i klassen.

Askøys ordfører, Terje Mathiassen, sto for både åpningen og premieutdelingen under stafetten. Det var kalde og sure forhold under den 64. utgaven av Ask-stafetten.

Roald Stamnesfet fikk overrakt krus for sin 20 deltakelse i stafetten av ordfører Terje Mathiassen.

Roald Stamnesfet fikk overrakt krus for sin 20 deltakelse i stafetten av ordfører Terje Mathiassen.

Resultatliste Ask stafetten 2016

Beste etappetider 2016

Etappetider kvinner

Etappetider herrer

 

 

 

 

 

 

 

 

[nggallery id=22]