Siste nytt

Grasrotandelen, Norsk Tipping – Kampanje

Publisert 27. mai 2015, 9.30 · Kategori: Generelt

Ask Friidrett setter i gang en kampanje i laget for å verve flere medlemmer til grasrotandelen frem til 23. juni. Den som verver flest nye støttespillere blir honorert med en av lagets nye flotte hettegensere. 
Siste året har laget fått mange nye medlemmer av jenter og gutter. Vi oppfordrer disse til å hjelpe oss med å verve nye støttespillere. Det er mange muligheter. F.eks. foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og ellers andre kjente. Dette er også en fin mulighet til å slippe loddsalg som ikke alltid er like populært. Startkontingentene på stevnene er for tiden meget store. Navn på nye grasrotmedlemmer og dato de er registrert kan sendes på sms til Audun, tlf. 450 49 048, eller mail post@audunlavik.no

Info fra Norsk Tipping:

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme at inntil fem prosent av det beløpet du spiller for – noe som kalles grasrotandelen – skal gå direkte til ett bestemt formål, f.eks. Ask Friidrett. Grasrotandelen går ikke ut over innsatsen eller premien din. Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt, og det koster deg ingenting ekstra å være grasrotgiver.

Oppgi organisasjonsnr. 883 453 182 og Ask Friidrett første gangen du støtter laget. Deretter går det automatisk.

 Støtt klubbarbeidet ved å verve nye (støttespillere)!!!