Siste nytt

Foredrag med Espen Tønnesen torsdag 3. november

Publisert 20. oktober 2022, 9.29 · Kategori: Generelt

Hvorfor er de beste best?

…og om utfordringer rundt utvikling, trening og prestasjon i puberteten.                                   

 

Ask Friidrett har gleden av å invitere utøvere, foreldre, trenere og ledere til en spennende og interessant kveld med en av Norges fremste eksperter på trening av barn og unge.

Espen Tønnessen er professor i treningsvitenskap ved Høyskolen Kristiania og underviser i aktivitetslære, treningslære og fysisk aktivitet for ulike befolkningsgrupper I tillegg er han faglig studieleder for bachelorstudiet i fysisk aktivitet og ernæring.

Tønnessen har utgitt 12 fagbøker innenfor fagfeltene treningslære, aktivitetslære og barne- og ungdomstrening, og flere av dem er pensum ved høyskoler og universiteter som tilbyr utdanning innenfor idrettsvitenskap.

Han har også publisert over 50 vitenskapelige artikler i internasjonalt anerkjente tidsskrifter. Tønnessen sin forskning har i stor grad basert seg på deskriptive studier av treningen til omkring 100 verdensmestere og Olympiske mestere. Han har i tillegg gjennomført en rekke intervensjonsstudier innenfor utholdenhet, styrke og hurtighet.

Tønnessen har tidligere vært fag- og forskningssjef i Olympiatoppen, og bidratt med sin kompetanse mot suksessfulle idrettsutøvere og trenere innenfor idretter som håndball, langrenn, svømming, orientering, kombinert og skøyter.

Espen besøkte oss for 3 år siden, og de som var med der husker sikkert at det var kjempebra. Nå har vi vært så heldig å få han til Askøy igjen den 3. november. Her har han  satt av 3 timer til teori og gruppeprosesser sammen med oss. Vi tror dette vil bli veldig bra, og absolutt noe alle bør få med seg.

Tid: Torsdag 3/11 kl. 18.00- 21.00 i auditoriet på Ravnanger Ungdomsskole

 

Mvh Ask Friidrett