Siste nytt

Professor og foredragsholder Espen Tønnesen (t.v.), og Tore Silseth som hadde ordnet denne dyktige inspiratoren til Ravnanger.

En interessant og hyggelig kveld med Espen Tønnesen

Publisert 5. november 2022, 10.27 · Kategori: Generelt

Sist Espen besøkte oss holdt han et flott foredrag om trening av ungdom i vekst og utvikling. Denne gangen var temaet hvorfor de beste er best. I tillegg tok han opp tråden fra sist, og minnet oss på de utfordringene ungdommene møter i forbindelse med trening i puberteten.  Gjennom sin jordnære og tydelige formidling av fagstoffet, klarte han å engasjere oss på en veldig god måte. Vi ble minnet om at det er de små tingene i hverdagen som skaper utvikling og gjør oss bedre. Ikke alle kan bli best, men alle kan bli en bedre versjon av seg selv, Det ble gitt rom for diskusjoner, der vi blant annet ble utfordret på hvordan aktive, trenere og foreldre kan bidra til enda bedre kvalitet i treningshverdagen. En nyttig seanse for oss alle. Ungdommene våre var flink til å stille spørsmål underveis, og etter selve foredraget var det mange som ble igjen for å prate med Espen om ting de lurte på. Å få faglig input av denne typen er viktig for alle enten vi er aktive, trenere eller foreldre, og helt sikkert noe vi vil gjøre igjen. Takk til Espen og til alle dere som deltok og var med på å gjøre kvelden i går interessant og hyggelig.
Under har vi fått kommentarer fra noen aktive, trenere og foreldre.
*

Sjur Breivik, forelder:
Flott foredrag fra en erfaren og kunnskapsrik trener, lærte mye! Spesielt om pubertet, hva man kunne gjøre mer og mindre av gjennom vektfasen for å unngå skader.
*

Sander Feness Armond, aktiv utøver:
Foredraget var meget inspirerende og lærerikt for både trenere og utøvere! Espen er virkelig en klok person, som også greier å overføre kunnskap til motivasjon!
*
Sigri Hundven Eliassen, aktiv utøver:
Jeg synes foredraget var lærerikt og inspirerende.
*
Inger Jørgensen, forelder:
Engasjerende og nyttig! Spennende inspirasjon fra tankesettet til de beste av de beste.
*
Pia Merete Melby, forelder:
Utrolig viktig, interessant og lærerik temakveld, med en kjempedyktig og troverdig foredragsholder! Jeg er utrolig glad for dette fokuset Ask Friidrett har på dette viktige temaet!
*
Elin Hundven Eliassen, trener:

Inspirerende og lærerikt foredrag, med en dyktig fagperson.

*

Solgun Ellingsen, trener:
Kunne hatt oppdaterte referansepersoner som utøverne kjenner. Fint med utfordringer, særlig for ungdommene, angående hva de tenker de kan gjøre av innsats selv osv.
*
Anna Kolstad Silseth, aktiv utøver:
Jeg syntes foredraget var veldig lærerikt. Jeg syntes det var bra at han snakket om viktigheten med gode rutiner og et godt fellesskap.