Siste nytt

Covid-19 oppdateringer

Publisert 19. januar 2021, 22.59 · Kategori: Generelt

Her kommer litt oppdateringer om situasjonen for våre aktiviteter etter myndighetenes endringer, som gjelder fra onsdag 20.01.

Treninger for U20 blir tillatt både ute og inne, vi starter da opp igjen med de yngste mandag i Forum kl. 18-19, og for Ungdomsgruppen både i Forum og i Klubbhuset. Treningstider som tidligere. Første innetrening blir da sprint på Galleriet fredag 22.01.

Klubbhuset åpnes for fellestrening for alle U20, treningstider som før. Husk å skrive i boken alle som trener!

Nornalekene som skulle gått til helgen er avlyst. Vi ser på muligheter for å legge inn en treningsdag i Leikvanghallen i nærmeste fremtid.

Idrettsskolen starter opp igjen, det kommer eget innlegg på deres Facebook side om dette.

Massevaksinering i regi av Askøy Kommune:
Det er besluttet å gjennomføre massevaksinering i Askøy Forum. Kommunen har invitert en del frivillige organisasjoner til å bidra med gjennomføringen av dette, vi er blandet de inviterte og har sagt ja til å delta. Oppgavene blir vakthold og praktisk assistanse både ute og inne under vaksineringen, ingen oppgaver krever fagkompetanse innen helse. Det er noe usikkert når dette starter, det er antydet i slutten av februar, og det er heller ikke avklart varighet. Alt kommer an på levering av vaksiner. Klubben har antydet at vi kan stille med 5 personer til enhver tid, og oppfordrer alle som har mulighet til å å bidra når dette konkretiseres etterhvert!

Vi skal oppdatere om vaksineringen etterhvert som mer info foreligger.